Svenska
Gamereactor
nyheter
OD

Rapport: Kojima Productions Xbox-titel är läckta Overdose

Det verkar som att Hideo Kojimas Xbox-projekt, som utannonserades i söndags, är ett skräckspel kallat Overdose...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För en vecka sedan avslöjade insidern och journalisten Tom Henderson att Kojima Productions nästa titel skulle bli ett skräckspel med namnet Overdose. Han har en dokumenterad erfarenhet av sådana här läckor och var extra säker på att detta var sant då han till och med hävdade att han sett en video från spelet i fråga.

Senare sade Henderson också att Kojima Productions bett honom att ta bort information om spelet, något han vägrade att göra. Nåväl, under söndagen dök Kojima upp under Microsofts Xbox & Bethesda Games Showcase för att meddela att han faktiskt arbetar på ett nytt projekt som kommer till Xbox. Kojima delade dock inte med sig av namnet på titeln.

Idag är Henderson i farten igen och förstör det roliga för Kojima Productions genom att rapportera att Overdose "almost certainly" är det spel Kojima gör till Xbox, samtidigt som han delar med sig av några andra detaljer som att huvudpersonen heter Margaret Qualley. Om han har rätt så är Overdose alltså ett molnbaserat skräckspel på väg till Xbox.

Förhoppningsvis behöver vi inte vänta alltför länge på någon officiell information, och tills dess ska vi komma ihåg att det fortfarande är obekräftade uppgifter.

OD

Relaterade texter



Loading next content