Svenska
Gamereactor
nyheter

E3 kommer tillbaka 2023

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E3 som gick av stapeln för första gången 1995 har sedan dess varit världens största gaming event, men de senaste två åren har det inte gått riktigt som planerat. 2020 ställdes den in och 2021 kördes den online pga covid-situationen. E3 blir som bekant inte av i år vilket har fått många av oss att fundera på om den legendariska mässan har någon framtid.

Nu kan vi emellertid sluta spekulera kring det för den här gången då E3's moderorganisation Entertainment Software Association bekräftat att E3 återvänder 2023. Tanken är att det då ska bli både en fysisk mässa samt förstås köras digitalt.

ESA-bossen Stan Pierre-Louis sa i en intervju med att man är mycket exalterade över E3's återkomst och hoppas att mässan nu återigen blir att räkna med även i fysiskt format. Något datum är ännu inte satt men det är ingen vågad gissning att den lär köras tidigt juni 2023. Alltfler väljer att köra sina egna evenemang så det blir onekligen intressant att se om E3 kan återfå sin forna glans eller om den spelat ut sin roll.

Vad tror du om E3 2023?

E3 kommer tillbaka 2023
Så här brukar det vanligtvis se ut på E3, 2023 återvänder mässan igen.


Loading next content