Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

27 stycken bilar i Gran Turismo 7 blev precis ännu dyrare

A whole list of cars are becoming more expensive to purchase.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var under förra veckan som den senaste uppdateringen för Gran Turismo 7 rullades ut och det finns nu tydliga bevis för att det vansinne som stavas mikrotransaktionerna och priset på bilarna i Sonys senaste racingspel bara fortgår då 27 stycken av bilarna i spelet blivit ännu dyrare i och med patch 1.15. Något som naturligtvis upprört mången spelare.

Denna rapport kommer från GTPlanet (här) som har sagt att Polyphony Digitals samarbete med bilförsäkringsbolaget Hagerty har inneburit att flera redan förkrossande dyra bilar nu är ännu dyrare. Detta påstås vara så att de bättre representerar deras "verkliga värde", men med tanke på att Gran Turismo 7 redan har utstått en hel del kritik när det kommer till svårigheten och tidsåtgången som är nödvändig för att tjäna poäng i spelet, borde ju snarare priset på spelets "Legend Cars" ha halverats, rakt av.

GTPlanets rapport har publicerat hela listan över bilar som har omvärderats och även om det finns några som har sett en sänkt prissättning har många ökat drastiskt. Till exempel har Ferrari F40 gått från 1 350 000 poäng till 2 600 000. Likaså har Mercedes-Benz 300 SL (W194) stigit från 11 000 000 till 13 000 000. Den fullständiga rapporten visar på att 27 bilar har stigit i pris, 21 förblivit desamma och bara två visade en minskning i kostnad.

Gran Turismo 7
Dyrt ska det vara. Riktigt dyrt.

Relaterade texter

Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Polphony Digitals ambitiösa bilsamlarsimulator och dess initiala mikrotransaktioner har nu förbättrats och balanserats vilket innebär att spelet är klart köpvärt...

0
Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Sony-ägda Polyhony Digital och den italienska smyckesjätten Bulgari har utannonserat ett samarbete som resulterat i Gran Turismo-dressade specielversioner av Bulgaris...



Loading next content