Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Sony vill att Neill Blomkamp ska göra Gran Turismo-film

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony satsar hårt på att expandera sina TV-spel bortom spelkontrollen. Tidigare idag kunde vi exempelvis rapportera att Horizon Zero Dawn är på väg till Netflix och att God of War har landat hos Prime Video. Nu vet vi också vad som händer med Gran Turismo-planerna: det ska bli film med hjälp av District 9-regissören om allt går vägen.

Deadline skriver att Sony vill ha Neil Blomkamp bakom ratten till filmatiseringen, men att det hela fortfarande är under tidig utveckling. Rapporter om att Gran Turismo skulle ha blivit TV-serie verkar alltså inte stämma.

Förutom Gran Turismo, Horizon och God if War är också Ghost of Tsushima aktuell för en adaption och Twisted Metal-projektet med Anthony Mackie i spetsen är också under utveckling. Vill du sen Gran Turismo-film? Vad kan du tänka dig att den ska handla om?

Gran Turismo 7

Relaterade texter

Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Polphony Digitals ambitiösa bilsamlarsimulator och dess initiala mikrotransaktioner har nu förbättrats och balanserats vilket innebär att spelet är klart köpvärt...

0
Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Sony-ägda Polyhony Digital och den italienska smyckesjätten Bulgari har utannonserat ett samarbete som resulterat i Gran Turismo-dressade specielversioner av Bulgaris...



Loading next content