Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Hidetaka Miyazaki avslöjar sina favoritbossar i Elden Ring

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hjärnan bakom Elden Ring och Dark Souls Hidetaka Miyazaki har hittills varit ganska tyst med om vilka delar av spelet och vilka bossar han känner lite extra för, men nu har han alltså avslöjat sina favoriter. Han har tidigare pratat om sina favoritbossar i de övriga spelen han legat bakom, men det var alltså innan Elden Ring släpptes så dessa var av förståeliga skäl inte inkluderade den gången.

Det fullkomligt kryllar av bossar i Elden Ring och de kommer i alla svårighetsgrader, i en intervju nyligen avslöjade Miyazaki att hans favorit i spelet är Radahn som han tycker är en fascinerande karaktär plus att han också gillar omständigheterna kring Radahn festivalen. Som tvåa håller han Godrick the Grafted och på tredje plats Lord of Blasphemy Rykard.

Håller du med Miyazaki eller har du en annan favorit bland bossarna i Elden Ring?

Elden Ring
General Radahn är inte helt lätt att besegra.

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content