Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Rykte: God of War Ragnarök släpps redan i september

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony och Santa Monica Studios brännheta uppföljare God of War Ragnarök skulle ursprungligen släppas redan förra året, men ingen blev väl egentligen förvånad när de sköt upp det till 2022 för ett knappt år sedan. För att sedan skingra misstankar och verkligen försäkra oss om att de fortfarande ämnar släppa det under rådande kalenderår, gick utvecklarna i början av april ut med ett officiellt uttalande. Nu verkar det dock som att det inte bara kommer släppas i år - det kommer rentav släppas snart.

Ursprunget till ryktet är att God of War Ragnarök nämligen getts "ratings" - till exempel åldersklassificering etcetera - för den koreanska- och saudiarabiska marknaden. För att jämföra gavs både Horizon Forbidden West och The Last of Us: Part II klassificeringar mindre än fyra månader innan lansering, så en del pekar på att vi kommer få se God of War Ragnarök i antingen september eller oktober, om det följer samma mönster.

Därtill har man även hittat data från planerad merchandise, vilken pekar mot en septemberlansering. Huruvida allt detta bara är så kallade placeholder-datum eller inte, bringar förhoppningsvis Sony klarhet i snart. Om inte annat kan vi kanske se fram emot att återse Kratos och Atreus redan till skolstarten.

God of War: Ragnarök
Är det september som gäller, Atreus?

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content