Svenska
Gamereactor
nyheter

WandaVision-regissör till kommande Godzilla and the Titans-serie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det står nu klart att Matt Shakman, som regisserade WandaVision kommer att regissera de två första avsnitten av Apples kommande monsterserie Godzilla and the Titans. Regissören, som blev Emmy-nominerad för WandaVision och dessutom ligger bakom några av de bästa avsnitten i It's Always Sunny in Philadelphia har just nu många järn i elden då han för tillfället regisserar Hulu-serien Immigrant och direkt efter kommer att hoppa på nya Star Trek-filmen för Paramount.

Och nu blir det som bekant också Godzilla and the Titans. En serie som, precis som namnet antyder kretsar kring Godzilla och Titanernas kamp mot varandra, i ett ödelagt San Fransisco. Men den handlar också om en familjs jakt på sanningen om den hemliga organisationen Monarch.

Det var i januari i år som Apple landade dealen som gav dem rättigheterna till en ny serie som nu expanderar det universum som började 2014 med Godzilla och fortsatte med Kong: Skull Island, 2017 för att sedan återgå till Godzilla med King of the Monsters år 2019 och sist men inte minst, förenade de båda i förra årets Godzilla vs. Kong. Den sistnämnda som blev en stor succé mitt i pandemin.

Det finns inget premiärdatum och inte ens några officiellt kontrakterade skådespelare i detta tidiga skede men vi vet att serien kommer att produceras av Legendary Television och att exekutiva producenter är Chris Black (Outcast, Star Trek) och Matt Fraction (Hawkeye). Men med Matt Shakman som regissör vem vet, kanske Charlie Day och övriga "Sunny"-gänget hoppar på. Inte särskilt troligt men man kan i alla fall hoppas.

WandaVision-regissör till kommande Godzilla and the Titans-serie


Loading next content