Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

Releasedatum för Call of Duty: Modern Warfare II kan vara nära enligt läcka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Activision har visserligen redan bekräftat att det kommer ett nytt Call of Duty, och att namnet blir Modern Warfare II. Det är förstås lagom förvirrande då det redan finns ett spel i serien med det namnet och detta rör sig inte om en remake utom om ett helt nytt Call of Duty. Hur som helst så har varken Activision eller utvecklaren Infinity Ward kommunicerat något släppdatum. Vi har fått en logotyp men det är i princip allt.

Det har också förekommit rykten som har pekat på ett avslöjande i maj/juni men de har aldrig kunnat bekräftas. Nu kan det dock komma att ändras då ett datum har visats upp av normalt sett pålitliga informatören Jeff Grubb. Enligt honom så kommer det stora avslöjandet att ske 8:e juni, vilket också är dagen före Geoff Keighley's Summer Game Fest och Microsofts stora event med Bethesda den 12:e juni. Journalisten Tom Henderson har Twittrat om det på sitt officiella konto.

Det är förstås bara ett rykte än så länge men det vore ingen chock om man släppte ett releasedatum och lite fler detaljer precis innan två av årets viktigaste spelevent. Spekulationerna just nu säger att det är kampanjen som kommer att vara i fokus när avslöjandet sker och sedan kommer detaljerna kring multiplayer att släppas senare i sommar.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterade texter



Loading next content