Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Remake släppas tidigare än väntat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har ryktats ihärdigt om att nästa släpp från Naughty Dog kommer att vara den remake av The Last of Us som av allt att döma är på gång. Varken Sony eller Naughty Dog har bekräftat dess existens men det vore väl inte någon högoddsare om ett av tidernas bästa spel kommer till Playstation 5 också. Det skulle ju i så fall röra sig om en ganska fläskig uppdatering som då kommer kunna nyttja Playstation 5's kraftfulla hårdvara och blotta tanken på hur The Last of Us skulle kunna se ut på senaste generationen får det att vattnas i munnen.

Som sagt så är inte remaken bekräftad officiellt men nu är det insidern Jeff Grubb som delat med sig av det senaste han hört i podcasten Kinda Funny Gamescast och om hans källor visar sig stämma så kan The Last of Us: Remake komma att släppas redan i år. Han påpekar bland annat att The Last of US: Part II nu är snart två år gammalt, vilket då skulle kunna innebära att Naughty Dog haft gott om tid på sig att fixa till den förmodade remaken under tiden. Dessutom är TV-serien inte alltför långt borta på horisonten nu heller.

TV-serien har dock inte premiär förrän 2023 vilket kan betyda att man hellre vill släppa det i samband med det. Dock så är det heller inte helt otänkbart att man vill få ut det lite tidigare så att det redan finns på marknaden när serien dundrar igång.

The Last of Us: Part I
Nog vore det väl fint att få uppleva Ellie och Joels resa på Playstation 5 också?

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content