Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed III: Hot Pursuit

Se Need for Speed III: Hot Pursuit återskapat i Unreal Engine 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det har hunnit gå över 20 år sedan EA släppte Need for Speed III: Hot Pursuit. Av många ansett som ett av de bästa i serien, prisbelönt och en modern klassiker i genren. Nu för tiden är det inte alls lika självklart men då var Need for Speed-serien nästan alltid en garanterad succé. Med
sin snabba arkadracing, lättförståeliga bilanpassning och dynamiska biljakter, bland mycket annat. I synnerhet Hot Pursuit som redan på sin tid kunde ståta med otroligt läckra banor, stekheta kärror och pulshöjande polisjakter. Dessutom i 3D. Hot Pursuit satte sannerligen ett avtryck i tiden och skapade sig ett namn som länge ansågs tillhöra de allra bästa.

HQ

Nu har moddaren David Kerekes återskapat klassikern, komplett med alla originalbilar, inklusive rätt motorljud och banor i Unreal Engine 5 och det är ingenting annat än imponerande, så här år 2022. Då skall man dessutom ha med sig att David bara påbörjat projektet. Det är en tidig version efter att Hometown och Atlantica har migrerats till Epics spelmotor. För att göra detta möjligt har han, förutom modd-verktygen använt sig av Houdini och Python. Det finns inget datum tillgängligt för när vi kan förvänta oss att se en fullständig version så tills vidare får vi nöja oss med filmklippet som du hittar här!

Need for Speed III: Hot Pursuit

Relaterade texter



Loading next content