Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elon Musk avslöjar sin Elden Ring build och världen lyssnar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Minst 13,4 miljoner spelare och en av dem, miljardär, entreprenör, VD och nybliven Twitterägare. För det är väl klart att Elon Musk lirar Elden Ring! När X Æ A-Xii har somnat i sin robotvagga så startar han riggen, lutar sig tillbaka i den svävande gaming-soffan och dyker in i Landet Mittemellan, precis som vi vanliga dödliga. På just Twitter avslöjar han nu sin build och det var efter att kontot History Defined hade publicerat en bild på mosaik av "Livets träd", i Hisham's Palace strax utanför Palestina som Elon kommenterade fotot med "Elden Ring vibes". Reaktionerna lät förstås inte vänta på sig. Efter 15 000 tummar upp och mängder av följdfrågor kom så frågan alla väntat på men inte vågat ställa. "Vad kör du för build Mr. Musk?" Elon som nästan har 100 miljoner följare tog sig faktiskt tid att svara användaren KangaroO och resten är modern internethistoria. Något vi kommer att berätta för våra barnbarns barnbarn när de undrar vem Elon Musk egentligen var.

Elden Ring

Han var en blandning mellan mage och warrior som puttade in sina runor i Dex och Int för att kunna kasta besvärjelser men även svinga ett närstridsvapen när situationen så krävde. Han höll primärt en sköld i vänster hand och en stav i högra men när lusten föll på så bytte han ut staven mot en värja eller klor. Musk var även ombytlig när det kom till klädsel. Om han behövde vara snabb som en Tesla i Ludicrous Mode så körde han rustning med medium-stats och om det var fråga om att överleva kraftig inkommande skada likt en Cybertruck så bytte han till tung utrustning. Han hade inga direkta favoriter när det kom till talismaner men berättade att det var viktigt med "many small hits in a row." Han bjöd också på tips, kanske inget världsomvälvande men han berättade för följaren KangaroO att det var bra att kalla på hjälp för att öka sina chanser att ta sig vidare i spelet. Huruvida han menade co-op eller bara ash summons framgick aldrig men sådan var han, Elon Musk. Mr. Dex/Int extraordinaire.

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content