Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher

Mer från The Witcher

Hemsk häxmästare imponerar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Jag brukar sällan vara särskilt exalterad över kommande rollspel. Genren tilltalar väldigt sällan. Just nu är det dock två stycken kommande rollspel som får det att vattnas i munnen. Först och främst väntar jag (såklart) ivrigt på Biowares Mass Effect, men även på det polska PC-liret The Witcher.

The Witcher är ett ganska traditionellt västerländskt rollspel, med städer och byar, slott och skogar i en medeltida miljö. Här finns avgörande val och fraktioner att alliera sig med, vapen, magi och stora monster. Allt man kan förvänta sig finns där helt enkelt. Världen och storyn bygger på den polske fantasyförfattaren Andrzej Sapkowskis böcker om monsterjägaren Geralt och hans äventyr, böcker som blivit populära i hemlandet och en rad grannländer.

Bilderna från The Witcher skvallrar om ett supersnyggt och mycket atmosfäriskt äventyr, och Benkes intryck efter att ha besökt studion och testat spelet (Gamereactor #45) var positiva. The Elder Scrolls IV: Oblivion fick mig att börja gilla rollspelsgenren igen, nu hoppas jag att The Witcher suger in mig ytterligare...

Här kommer de senaste bilderna från spelet.

The WitcherThe WitcherThe WitcherThe Witcher

Relaterade texter

The WitcherScore

The Witcher

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Ett hårt försenat polskt actionäventyr med rollspelsinslag, baserat på en serie fantasyböcker från Polen



Loading next content