Svenska
Gamereactor
nyheter

Namninsamling mot Amber Heard når nya höjder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rättsstriden mellan Amber Heard och exmaken Johnny Depp dundrar vidare och i dess kölvatten har den pågående namninsamlingen mot skådespelerskan fått ny fart. I förra veckan kunde vi rapportera hur mer än två miljoner personer skrivit under den för att få Amber bortplockad från den kommande storfilmen Aquaman 2. Men nu knappt sex dagar senare har ytterligare en miljon individer insamlingen och det totala antalet underskrifter i skrivande stund är otroliga 3,2 miljoner stycken.

Nej man kan verkligen inte påstå att det går speciellt bra för Heard och hennes publika image, något som nu även fått henne att sparka hela sitt PR-team bara dagarna innan hon själv skulle vittna. Enligt källor nära skådespelerskan har hon blivit allt mer frustrerad över hur hennes historia inte porträtterades korrekt i media.

Huruvida namninsamlingen faktiskt kommer ge effekt är självfallet oklart men det ökar definitivt pressen jämtemot DC att agera. Så frågan är hur mycket dålig press de orkar med innan de väljer att reagera på det hela. För er som är nyfikna så kan ni läsa och skriva under insamlingen här. Hur ser du på den pågående striden i rätten mellan Amber och Depp, vem tippar du kommer gå vinnande ur spektaklet?

Namninsamling mot Amber Heard når nya höjder
Striden i rättssalen fortsätter.


Loading next content