Svenska
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Apex Legends samlar allt du behöver veta om säsong 13: Saviors i en trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har fått veta en del om de spelmässiga förändringar som väntar i Apex Legends trettonde säsong och bakgrundshistorien till den nya legenden Newcastle, men idag är det dags att föra samman allt detta och mer därtill.

Respawn har som traditionen bjuder gett oss en gameplay-trailer som lyfter fram några av de mest anmärkningsvärda sakerna som kommer när Apex Legends: Saviors inleds den 10 maj. Bland annat visar det sig att havsmonstret vi fick se i reklamtrailern faktiskt redan har dödats, så istället för att vara en ny fiende fungerar det som en ny POI. Flera av områdena runt omkring Storm Point har också genomgått stora förändringar. En av de mest spännande är tre så kallade Interstellar Manufacturing Corporation Armories som plötsligt dykt upp. Genom att ange dessa kan vi aktivera en PvE-sekvens där vi måste bekämpa vågor av Spectre-robotar i 60 sekunder för att få en massa spännande byte. Dörrarna kommer låsas så snart denna händelse börjar, så du varken kan fly eller attackeras av andra spelare medan detta pågår.

Se mer om detta och de andra förändringarna i trailern nedan.

HQ
Apex Legends

Relaterade texter

Apex LegendsScore

Apex Legends

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim "Battle Royale-kungen" Orremark har spelat hundratals matcher i Respawns nysläppta gratisspel, här kommer betyget...



Loading next content