Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 har fått tre nya bilar och ett "nytt" lopp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Polyphony Digital bad om ursäkt för en del av röran kring Gran Turismo 7 i mars, pratade de också lite om framtidsplanerna för spelet. Det handlade bland annat om nya bilar och tävlingar, vilket vi nu som utlovat fått.

Eller, "nytt" är möjligen att ta i när det gäller loppet som ingår i denna färska uppdatering. Detta är nämligen en 24-timmarsversion av Spa-Francorchamps där start och slut flyttats lite så depåstoppet är strax innan den första svängen av den vanliga designen.

När det gäller bilarna har Subaru BRZ GT300 '21, Subaru BRZ S '21 och Suzuki Cappucino EA11R '91 lagts till. Samtidigt har vi fått två nya Scapes-miljöer att välja mellan, möjligheten att hyra bilar som behövs för online-evenemang och ett antal allmänna förbättringar som du kan läsa mer om här.

HQ
Gran Turismo 7

Relaterade texter

Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Polphony Digitals ambitiösa bilsamlarsimulator och dess initiala mikrotransaktioner har nu förbättrats och balanserats vilket innebär att spelet är klart köpvärt...

0
Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Sony-ägda Polyhony Digital och den italienska smyckesjätten Bulgari har utannonserat ett samarbete som resulterat i Gran Turismo-dressade specielversioner av Bulgaris...



Loading next content