Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Så gick Ninjas i Pyjamas match om Legend-plats till Antwerpen Majorn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår. lördag, kvalificerade sig Ninjas in Pyjamas till CS:G0-Majorn i Antwerpens challanger-stadie. Idag hade man chansen att kvalificera till legend-stadiet. Dagens motstånd stod ENCE för, ett lag som imponerat senaste tiden och vann senast lagen möttes i början på månaden.

Första kartan, som valdes av ENCE, i dagens BO3-match (bäst av tre) blev kärnkraftverket Nuke. Ninjas spelade riktigt bra och kunde säkra en trygg seger där även vi åskådare med klena nerver kunde andas lugnt. 16-8 slutade kalaset och det kändes minst sagt hoppfullt inför matchens andra karta. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora har förövrigt sett ut att trivas som fisken i vattnet sedan Ludvig "Brollan" Brolin kom in i laget och med sina 23 kills var han dödligast under kartans gång.

Näst på tur var Ninjornas kartval, Vertigo. Om man efter Nuke trodde att det skulle bli en avslappnande promenadseger för NIP fick man tänka om. ENCE var det klart bättre laget på Vertigo och vann med god marginal och siffrorna 16-9.

Sist ut för dagen bland kartorna var Overpass. Ninjas in Pyjamas började kartan som CT och först såg det väl jämnt ut för att kännas bekvämt. Halvleken slutade dock 10-5. En ledning NIP, som ofta tyvärr har lite problem på T-sidan, ändå borde ha möjlighet att förvalta. Fast är det något vi vet om ninjor så är det att de gillar att överraska. En riktigt fin T-sida med endast två förlorade rundor gav en stabil 16-7 seger. Detta innebär att NIP kommer börja sin resa i Antwerpen Majorn först i Legend-stadiet av turneringen.

Counter-Strike: Global Offensive
Ingen dålig dag att "nicka" Plopski idag!

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content