Svenska
Gamereactor
nyheter
Sonic Origins

Sega renoverar älskade Sonic-spel som släpps i juni, men får kritik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått nästan ett år sedan Sega meddelade att de renoverar Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic CD och Sonic & Knuckles i utgåvan Sonic Origins. Många blev därför väldigt upphetsade när samlingen dök upp på några Playstation Store för några dagar sedan. Nu har vi fått veta mer och det är både bra och dåliga nyheter.

Sega har nämligen släppt en trailer som avslöjar att Sonic Origins lanseras den 23 juni till PC, Playstation, Switch och Xbox. Dessutom får vi se de två olika presentationslägena vi kan välja mellan, samt att några av de extra godsaker som dessa nya utgåvor bjuder på.

Men just där har du också något som irriterar många fans, för som du kan se i översikten nedan, krävs det att du köper mer än själva spelet om du vill ha ett komplett paket. Inte ens Digital Deluxe-utgåvan levereras med allt om du inte förbokar det, så om du vill ha extra utmanande uppdrag, mer musik och liknande - så måste du spendera några extra kronor.

HQ
Sonic Origins

Relaterade texter

8
Sonic OriginsScore

Sonic Origins

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Via den bejublade Retro Engine (som drev Sonic Mania) har Sega nu släppt lös fyra gamla Sonic-klassiker i en efterlängtad samling, men Hegevall är ändå inte särskilt imponerad...



Loading next content