Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Gamereactor Live: Vi kollar in Saints Row Customization Showcase ikväll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Senare idag vankas kommer vi bjudas på en titt på alla unika anpassningsmöjligheter som erbjuds i Saints Row i det som Volition och Deep Silver kallar Ultimate Customization Showcase. Denna stream startar klockan 21:00 och att följa den kunde inte vara enklare eftersom vi co-streamar evenemanget och bjuder även på våra live-åsikter och tankar om det som visas.

Vi kör igång klockan 20:45 på GR Live-hemsidan där vår värdinna Rebeca bjuder på en kort introduktionsshow innan Ultimate Customization Showcase drar igång. Se till att följa med och låt oss veta vad du tycker om anpassnings-sviten som visas upp.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...



Loading next content