Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 når ny bottennivå i antalet aktiva spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Battlefield 2042 släpptes i november 2021 och du kan läsa vår recension här. Redan från start var det något av ett haveri och spelarantalet har sjunkit som en sten på Steam. Nu har det nått en ny historisk bottennivå, och om den här trenden fortsätter finns det tyvärr ingen morgondag för Battlefield 2042.

Som vi kan se på Steam Charts har antalet samtidiga spelare nu sjunkit under tusen stycken, 979 personer, för att vara exakt. Denna bedrift uppnåddes under måndagen den 11 april.

Battlefield 2042 finns förstås ute till Playstation och Xbox med, men inte heller där verkar det gå bra att döma utifrån Microsofts och Sonys listor - även om konkreta siffror saknas till konsolerna. Vad tror du, kommer Dice och EA kunna vända skutan för Battlefield 2042?

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...

0
Battlefield-veteran grundar ny studio

Battlefield-veteran grundar ny studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Gustavsson, ibland även kallad Mr Battlefield då han varit hos Dice och utvecklat spel i serien i 22 år, låter nu avslöja att han grundat en ny studio kallad TTK...



Loading next content