Svenska
Gamereactor
nyheter
Age of Empires IV

Det verkar som att Age of Empires IV kommer till Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Age of Empires IV har varit en stor framgång till PC bland både media och spelköpare, och eftersom serien delvis utvecklas av en intern Microsoft-studio, World's Edge, var det många som räknade med att det förr eller senare skulle komma till Xbox.

Och så tycks det bli. Som Exputer rapporterar, har spelets officiella försäljningspresentation nyligen uppdaterats, vilket inkluderar en udda detalj:

"Online multiplayer on console requires Xbox subscription (sold separately)", stod det nämligen kortfattat innan den informationen togs bort. Det tycks onekligen peka mot att en dedikerad Xbox-version är på gång.

Frågan är förstås hur det fungerar till konsolen. Även om det finns strategispel med bra lösningar för handkontroll - finns det desto fler avskräckande exempel.

Age of Empires IV

Relaterade texter

6
Age of Empires IVScore

Age of Empires IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har använt religiösa supervapen, stulit får och försökt att sluta titta på alla högupplösta minidokumentärer i en historisk återkomst av rang...

0
Age of Empires IV får nya fraktioner

Age of Empires IV får nya fraktioner

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det historiska realtidsstrategispelet Age of Empires IV, som vi delade ut en nia till, bekräftades under gårdagskvällen få nytt innehåll. Två nya fraktioner är på väg,...



Loading next content