Svenska
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Fire Emblem Warriors: Three Hopes tycks innehålla en mystisk karaktär

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nintendo överraskade i sin senaste Nintendo Direct med att utannonsera Fire Emblem Warriors: Three Hopes, en musou-spinoff baserad på det framgångsrika Three Houses med en ny berättelse och en ny karaktär, men också med andra mekanismer som går längre än att bara trycka på knappar för att förinta hundratals fiender.

Amazon Japan laddade nyligen upp tre nya skärmdumpar från spelet, och även om de inte visar särskilt mycket intressanta detaljer, verkar de antyda att du kommer att kunna spela som den mystiska lilahåriga karaktären som vi tidigare har sett trängas p omslaget med kvinnliga Byleth. Bilderna visar även någon form av matsal, en mötesplats som liknar Three Houses där du kan prata med andra karaktärer och få veta mer om dem samt någon form av uppdragsmeny, där du kan se olika territorier som erövrats av blå eller röda fraktioner.

Det bjuds dessutom på en kort glimt av en karta som visar olika enheter som rör sig runt och erövrade sektioner. Three Hopes låter oss såklart vara halvt övermäktiga på slagfältet, men det är tydligt att utvecklarna inte seriens strategiska rötter. Vi kommer få veta mer om den här titeln snart, eftersom det släpps till Switch den 24 juni.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes
Fire Emblem Warriors: Three HopesFire Emblem Warriors: Three Hopes

Tack NintendoEverything

Relaterade texter



Loading next content