Svenska
Gamereactor
nyheter
Zombi U

Uppföljare till Zombi U på gång?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sedan dess release i november ifjol har spelet Zombi U fått en stadig fanbase bland Wii U-ägarna. Det är många som undrar om det kommer dyka upp en uppföljare till spelet i framtiden.

Jean-Philippe Caro, creative director på Zombi U-studion Ubisoft Montpellier, fick frågan om en eventuell uppföljare på twitter. Han svarade: "thank you for your interest in zombiu. The team is working hard on a prototype. it´s too soon to tell you more."

Utöver det här fick Antony Johnston, manusförfattare för Zombi U, förra månaden en kommentar på twitter där man påpekade att det hade varit kul att se en uppföljare i framtiden varpå han svarade: "It would indeed. *says no more*"

Visst verkar det som att en fortsättning på survival horror-liret är tänkbar. Det här är väl inte mycket att gå på men det är allt vi har just nu.

Zombi U

Relaterade texter

Zombi UScore

Zombi U

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Zombies attackerar överallt. Wii U får inte ens vara i fred på premiärdagen från det odöda patrasket. Jonas Mäki har låtit sig skrämmas av Ubisofts senaste actionäventyr...

Detaljer om det nedlagda Zombi U 2

Detaljer om det nedlagda Zombi U 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Unseen64 är en sida och podcast dedikerad till nedlagda spel, och de har blivit experter på att gräva fram gamla godbitar från arkiven. I senaste episoden rapporterar de...



Loading next content