Svenska
Gamereactor
nyheter
Genshin Impact

Genshin Impact-utvecklaren fixar Yae Mikos oavsiktliga försämring

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Genshin Impact uppdatering 2.6 har nu släppts, men inom kort kommer även uppdateringen uppdateras. I och med denna patch har nämligen miHoYo, utöver att lansera ett nytt fotoevent med belöningar, testat ett nytt målsökningssystem som av misstag försämrade Yae Mitos färdigheter.

Karaktären, som funnits tillgänglig sedan i februari, har en färdighet som heter Yakan Evocation: Sesshou Sakura. Med denna förmåga kan hon framkalla upp till tre körsbärsträd som slungar blixtar mot närliggande fiender och orsakar elektroskador. Efter att 2.6-patchen attackerar dessa träd dock endast de närmsta fienderna, istället för alla i området. Detta nya beteende gjorde förmågan mindre kraftfull och orsakade en del irritation bland användarna.

Därför kommer utvecklarna ändra systemet under morgondagen så att dessa magiska träd attackerar slumpmässiga fiender istället. För att kompensera för de problem som uppstått ger miHoYo även bort 100 Primogems till alla Genshin Impact-användare som gör anspråk på dem mellan den 6-9 april (genom att helt enkelt öppna meddelandet i spelet).

Är du en av de Yae Miko-spelare som drabbats?

Genshin Impact

Relaterade texter



Loading next content