Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Party Superstars

Rykte: Mario Party Superstars utökas med DLC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mario Party Superstars släpptes förra året och fick genomgående fina betyg samt bjöd på en återgång till det klassiska sättet att spela Mario Party. Det innehöll fem av de mest populära spelplanerna från de tidigaste delarna i och inte mindre än 100 omgjorda minispel från hela serien.

Även om mängden minispel var imponerande, kändes dock fem spelplaner lite väl snålt, vilket var en av få saker som kritiserades i fallet Mario Party Superstars. Men det visar sig att detta kanske kan komma att utökas med DLC. Som noterats på Reddit finns det just nu en Youtube-enkät där man frågar vilket spel det är mest troligt att du skulle köpa DLC till nästa gång, med alternativen Hot Wheels Unleashed, Mario Kart 8 Deluxe DLC, Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise, Mario Party Superstars och "Inget av ovanstående". Av dessa alternativ finns det redan säsongspass till Hot Wheels Unleashed och DLC som bekräftats eller släppts till Mario Kart 8 Deluxe och Animal Crossing: New Horizons... men inget till Mario Party Superstars.

Även om vi inte vet vem som har gjort den här undersökningen och i vilket syfte, verkar den onekligen misstänkt och kan tyda på att Nintendo faktiskt planerar mer innehåll för Marios senaste partyäventyr. Låt oss hoppas iallafall, eller hur?

Mario Party Superstars

Tack Nintendo Everything

Relaterade texter

Mario Party SuperstarsScore

Mario Party Superstars

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mario Party-serien återvänder till sina rötter med hårdare minispel och elakare spelplaner. Men var det verkligen bättre förr?



Loading next content