Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Nintendo drar tillbaka Smash Bros helt från EVO-turneringen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EVO-turneringen anses idag vara ett av de viktigaste evenemangen inom fighting-esport och en samlingspunkt för alla fans av just fighting-spel. Men för en tid sedan avslöjade Sony att de hade köpt evenemanget, men tydligen inte för att göra det Playstation-centrerat.

Ändå har Nintendo valt att dra tillbaka Smash Bros-serien helt och hållet från årets EVO, möjligen på grund av de nya ägarna. I ett meddelande på Twitter skriver EVO-arrangörerna att detta är synd med tanke på seriens långa tradition:

"Since 2007, we've seen historic Super Smash Bros. moments created at Evo's events. We are saddened that Nintendo has chosen not to continue that legacy with us with year. In the future, we hope to once again celebrate the Super Smash Bros. community alongside them."

Nintendo har dock även valt att samarbeta med PandaGlobal på "the first officially licensed circuit for Super Smash Bros. Ultimate and Super Smash Bros Melee to North America", vilket sannolikt också bidragit till beslutet.

Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...



Loading next content