Svenska
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

Samtliga This War of Mine-intäkter går nu till Ukraina

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

11 bit Studios, den polska utvecklaren bakom spel som Frostpunk och This War of Mine, meddelade igår på Twitter att på grund av rådande situation i Ukraina donerar de samtliga intäkter av sistnämnda spel till ukrainska Röda Korset. Detta gäller i en vecka från och med idag, tvärs över alla butiker och på samtliga format.

Detta är inte första gången som 11 bit Studios använt sin åtta år gamla, hjärtskärande överlevandssimulator för goda ändåmål. Redan 2015 skrapade de ihop nog med pengar för att hjälpa 350 flyktingar i Jordanien och Irak via välgörenhetsfonden War Child, och i december 2018 hade de samlat ihop närmare fem miljoner kronor till krigsdrabbade barn världen över via nämnda fond.

Läs hela studions Twitter-meddelande nedan, och tveka inte att surfa in och trycka på köpknappen på din föredragna onlinebutik om du haft This War of Mine i kikaren tidigare.

This War of Mine

Relaterade texter

This War of Mine: The Little OnesScore

This War of Mine: The Little Ones

RECENSION. Skrivet av Cecilia Fjällström

Det sägs att kriget förändrar människor. Cicci har spenderat nätterna med att stjäla från sjuka pensionärer och dagarna med att tillverka alkohol. Nöden har ingen lag...



Loading next content