Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

CS-proffs från Ukraina ber om fred efter att hemstaden bombats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av världens två bästa CS-spelare, ukrainska AWP-undret Oleksandr "Simple" Kostyliev spelar i världens just nu bästa lag, Natus Vincere. Ett lag som består av tre ryska och två Ukrainska spelare. Nu när Ryssland sorgligt nog tillslut invaderat Ukraina tog stjärnan till Twitter och önskade fred. Detta efter att dennes hemstad träffats av ryska bomber:

Counter-Strike: Global Offensive
Översättning: Snälla, snälla, sluta. Jag kan inte göra det här längre, vi behöver alla fred.

Även den brittiska CS-profilen James Bank om bor i Ukrainas huvudstad, Kiev, uttryckte sin förtvivlan på Twitter. Banks uttryckte även sin frustration över den retorik Ukraina använder sig av med bland annat karikatyr-memes från officiella regeringskonton som hetsar mot Ryssland:

Counter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike: Global Offensive
Klicka på bilderna för att se dem i sin helhet.

Våra svenska hjältar i Ninjas in Pyjamas väljer också att visa solidaritet med det ukrainska folket och uttrycker en önskan om fred i Europa via sitt officiella instagramkonto:

Counter-Strike: Global Offensive
Ninjorna visar stöd sitt stöd för Ukrainas folk.

Vi hade hoppats att krig aldrig skulle bryta ut i samband med konflikten så det är med stor sorg och förtvivlan vi på Gamereactor följer utvecklingen i Ukraina nu. Vi hoppas innerligt att kriget får ett snabbt och fredligt slut!

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content