Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Ninjas in Pyjamas faller tungt mot Natus vincere i "sista chansen"-matchen för Blast Premier Spring 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I fredags sken verkligen ninjorna när man slog Navi med 2-1 i kartor. Major vinnarna hade inte varit sig själva än så länge i Blast Premier och Nip visade att man tillhör den absoluta toppen även utan Device som är sjukskriven.

Lördagen blev dock en mindre rolig historia för svenskarna. OG med ny in-game leader i form av Nemanja "Nexa" Isaković har spelat en riktigt fin turnering och vann matchen mot Nip där framförallt kartan Overpass gärna glöms bland Nip-fans. Efter förlängning på Mirage slutade matchen 2-1 till OG:s favör.

Nu under söndagen var det dags för nytt möte mot Navi i form av en "sista chansen"-match i Blasts vårturnering. Första banan blev på kartan Nuke, Navis traditionellt sett starkaste bana. Det visade sig vara så även idag och Natus vann kartan med 16-6 i rundor. Efter Nuke var det dags att göra upp på Overpass. Ninjas spelade en klart finare match på Overpass idag än igpr mot OG men tyvärr räckte det inte, Navi spikade igen kistan med resultatet 16-14.

Det är dock inte kört för svenskarna att kunna komma med i slutfinalen för hela Blast-säsongen 2022, vi rekommenderar det här klippet där hela systemet för kvalificeringar i Blast Premier förklaras.

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content