Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Här kan ni se G2:s 16-åriga supertalang Monesy:s vansinniga 1v4 bravad med AWP nyss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Monesy, denne otroliga supertalangen som lagom till säsongen lämnade Navi:s akademilag och skrev på för G2 har varit en spelare hela CS:GO-scenen haft ögonen på under en tid. Navis coach har haft fina ord om den unge spelaren men också pekat på att nerver kan bli ett problem när han tar steget och börjar spela på den högsta nivån. Nu har den unge ryssen fått spela ett par matcher med G2 som i skrivande stund rankas fyra i världen (det går fort i CS med rankningar). Nerverna? De har vi inte sett till, inte alls faktiskt nu under Blast Premier Spring 2022.

För bara minuter sen tystnade gevären på Inferno där G2 totalt slaktade det brasilianska laget Mibr. Matchens snackis är det ingen fråga om, Monesy. Den 16 åriga mördarmaskinen stod ensam med sin AWP i hand och bomben på ryggen på B-siten med fyra motståndare som vittrade blod. Sekunderna senare stod Monesy ensam kvar med döda fiender runt sig och en bomb tickande på marken.

Här kan ni se stordådet och lagkamraternas milt uttryckt roande ansiktsuttryck!

Nu börjar Svenska Nip:s returmöte mot Navi om bara minuter i "sista chansen" för Blast Premier spring 2022. Ninjorna vann förra mötet och i fredags och nu håller vi tummar och tår att de tvålar till världsettorna igen!

Counter-Strike: Global Offensive
På Infernos B-site visade Monesy att det finns en ny clutch-sheriff i stan.

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content