Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Så mycket tjänade proffsen per kill i CS:GO 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sade era föräldrar också till er att göra läxorna innan ni fick spendera någon härlig timme på de_train? Hade de haft tillgång till statistiken för hur mycket pengar de största proffslagens kills är värda per styck hade det nog varit annat ljud i skällan. Om du nu fortfarande skulle bo hemma kan vi rekommendera dig att visa dina föräldrar twitterkontot tillhörande scope.gg som offentliggjort statistiken över vad en kill var värd i pengar under förra året bland proffslagen.

I toppen hittar vi givetvis Natus Vincere som vann Majorn i Stockholm och en uppsjö av andra turneringar. 4 275 000 amerikanska dollars spelade laget hem och 18 124 kills hade spelarna på sitt samvete, något som ger ett värde av 236 $ per kill. En ganska trevlig summa för att klicka på ett huvud och då ligger prispengarna i CS:GO långt efter exempelvis Dota 2.

Bland de svenska lagen toppade inga mindre än Ninjas in Pyjamas listan över värdet per kill år 2021. 347 750 $ lirade man hem och 16 362 motståndare fick sätta livet till vilket ger ett värde av 21$ Nu är det ju inte ens tio procent av vad Navi spelarnas kill men det är ändå inte illa pinkat och en summa vi hoppas på ska stiga under 2022.

Counter-Strike: Global Offensive
Ett gäng herrar som kan skratta hela vägen från servern till banken.

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content