Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite hade största lanseringen någonsin för serien med över 20 miljoner spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Forza Horizon 5 fick en riktigt bra start med utmärkta recensioner och bokstavligen miljontals spelare som deltog i de mexikanska tävlingsevenemangen. För bara två veckor sedan rapporterade vi att över 15 miljoner människor hade spelat racingtiteln, och sedan dess har det fortsatt att växa. En hel del.

Under Microsofts kvartalsrapport för perioden oktober-december sent igår avslöjades att denna siffra nu har ökat till över 18 miljoner användare. Även om detta kan låta otroligt med tanke på att spelet släpptes för bara två månader sedan, finns det en kille som inte är särskilt imponerad... Master Chief.

Det officiella Twitter-kontot för serien meddelar nu att inte mindre än drygt 20 miljoner människor redan spelat Halo Infinite sedan lanseringen förra månaden, vilket innebär att det också har slagit rekord:

"With over 20 million Spartans joining us so far, we're thrilled to announce that #HaloInfinite is the biggest launch in Halo franchise history!

Thank you, everyone, for joining us on the next step in this great journey."

Vi antar att dessa siffror kommer fortsätta ökas på ännu mer, och det är alltid trevligt att se att kvalitet lönar sig. Har du bidragit till någon av dessa framgångar?

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content