Svenska
Gamereactor
nyheter

Alla Playstation 4-troféer listades som Playstation 3-diton igår

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På senare tid har det funnits brutalt mycket rykten om att Sony arbetar på en Xbox Game Pass-utmanare, som ska vara en Playstation Plus-prenumeration i flera nivåer. Ett av de viktigaste dragplåstren om du köper den dyrare versionen är att du får tillgång till äldre spel från tidigare Playstation-generationer.

Detta har sedan dess bekräftats av Bloomberg-journalisten Jason Schreier, ett patent för bakåtkompatibilitet har upptäckts, medan Sony själva har försökt bli av med förbetalda Playstation Plus-kort från återförsäljare, i ett drag som vissa har tolkat som en förberedelse för det nya abonnemanget. Nyligen dök även Playstation 3-spel kortvarigt upp i Playstation 5-butiken, vilket tyder på att äldre spel faktiskt kan få stöd för bakåtkompatibilitet.

Nu har vi fått ytterligare ett tecken på att ryktena kan vara sanna via VGC. De märkte att alla Playstation 4-troféer igår raderades och ersattes med Playstation 3-troféer, både på konsolen och i appen. Även om detta snabbt åtgärdades så läggs det till högen av bevis för att Sony faktiskt lanserar ett nytt Playstation Plus-abonnemang med äldre spel inkluderade.

Hur intresserad skulle du vara av att betala mer för Playstation Plus och få tillgång till Playstation-titlar som är äldre än Playstation 4?

Alla Playstation 4-troféer listades som Playstation 3-diton igår


Loading next content