Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Rare: "2022 kommer bli det största året hittills för Sea of Thieves"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sea of Thieves hade ett riktigt bra 2021 med många bra expansioner, ett stort äventyrssamarbete med Pirates of the Caribbean och flera nya milstolpar. Det sistnämnda inkluderar att nå 25 miljoner spelare totalt varav fem miljoner av dem kommer från Steam.

Lyckligtvis har Rare inga planer på att bromsa sin största framgång genom tiderna och har nu i den korta videon nedan meddelat att "2022 kommer bli det största året hittills för Sea of Thieves". Tyvärr får vi inga detaljer om hur detta kommer att uppnås, men vi behöver inte vänta länge till på mer information, detta eftersom Rare har ett Preview Event den 27 januari klockan 19:00.

Vi kommer givetvis att täcka allt som visas om du inte har tid att titta själv. Om utvecklarna faktiskt planerar att överträffa 2021, så kan vi rimligen förvänta oss något alldeles extra.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content