Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Rykte: EA överväger att göra Battlefield 2042 free-to-play

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som om de dåliga nyheterna för Battlefield 2042 aldrig riktigt sinar, och nu meddelar journalisten och insidern Tom Henderson att EA är så besvikna på spelet att de överväger att göra det free-to-play. Han twittrar:

"EA is reportedly very disappointed with how Battlefield 2042 has performed and is "looking at all the options" when it comes to the title, this is including looking at Free to Play in some capacity."

Battlefield 2042 lanserades i november efter en mindre försening, men stötte genast på flera problem som gjorde de digitala krigarna rasande. Detta ledde till att folk övergav spelet och det noterades nyligen att äldre Battlefield-titlar till Steam faktiskt har fler som aktivt spelar än 2042.

Om detta rykte visar sig vara sant, tror du att en övergång till free-to-play skulle kunna göra Battlefield 2042 till en stor succé?

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content