Svenska
Gamereactor
nyheter
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 Stay Human drabbat av rejäl Switch-försening

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de fantastiska sakerna med molnspelande är att du kan köra extremt krävande spel på en mycket svagare hårdvara som en gammal konsol eller laptop. Eller en Switch för den delen. Detta är något som blivit allt mer populärt idag används som ett sätt att lansera titlar till Switch som den aldrig skulle kunna driva själv.

Tack vare den här tekniken kan vi spela Control till Switch och även det kommande Dying Light 2 Stay Human. Det lanseras till PC, Playstation och Xbox den 4 februari, och var även tänkt att släppas till Switch som en molntitel samma datum. Men tyvärr har denna version nu blivit försenad. I ett pressmeddelande som skickats till Gamereactor förklarar studion:

"In order to provide fans with the gaming experience at the level they deserve and that Techland wants to provide, Dying Light 2 Stay Human (Cloud Version)'s release date on Nintendo Switch will be moved. Techland is asking Nintendo fans around the world for their patience. Upon the game's release, players will be able to experience Dying Light 2 Stay Human with flexible handheld gameplay at its best with Nintendo Switch, powered by Cloud Technology."

Även om det är synd att Switch-fans måste vänta längre, är vi säkra på att communityt håller med om att det är bättre att få en större och smidigare upplevelse senare än sämre version den 4 februari? Dying Light 2 Stay Human kommer istället att lanseras till Switch "within six months from the original date".

Dying Light 2 Stay Human

Relaterade texter

Dying Light 2 Stay HumanScore

Dying Light 2 Stay Human

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har hoppat, klättrat och kämpat sig genom postapokalypsen i Dying Light 2 för att leverera en recension...



Loading next content