Svenska
Gamereactor
nyheter

Nu kan du ladda ner Vive Le Football, en kinesisk FIFA/eFootball-utmanare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FIFA 22 var inte vad vi hade hoppats på och eFootball 2022 var som bekant rena haveriet. Med detta i åtanke misstänker vi att flera av er nog är sugna både på nya spel och sätt att göra digitala mål. Ett alternativ kan vara det kommande UFL, men nu har ytterligare en utmanare hoppat in på planen, nämligen Vive Le Football.

Det är en 'free to play'-titel till smartphones (Android och Ios) och PC där utvecklarna lovar alla fördelar med den moderna konsolupplevelsen. Bland annat utlovas "next-gen-motorer" och "konsolgrafik", tillsammans med stöd för handkontroller, alla sorters dribbelrörelser och en rad funktioner inom klubb- och ligahantering.

Nu kan du ladda ner Vive Le Football, en kinesisk FIFA/eFootball-utmanare

Med FIFPro som licensgivare och AC Milan som premiumpartner, inleddes NetEase Games arbete i fredags, och den som vill testa spelet kan göra det redan nu via en testversion som finns tillgänglig för alla format på denna länk. I denna kan du spela vänskapliga, lokala matcher samt prova andra lägen som successivt kommer att tillföras, inklusive gatufotboll där du spelar 3v3, team manager-lägen, online-matcher och mycket mer.

Det ser kanske inte mycket ut för världen ännu, men har snabbt fångat uppmärksamheten hos törstiga fotbollsfans världen över. Om Konami inte får fason på sitt spel och EA faktiskt gör något nytt, är det inte omöjligt att både UFL och framför allt Vive Le Football kan komma att bli gigantiska utmanare.

Kolla in trailern nedan.

HQ


Loading next content