Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Populära spelläget Rush är nu bortplockat från Battlefield 2042

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att senaste Battlefield släpptes i ett skick som lämnade väldigt mycket att önska har vi och förmodligen hela journalistkåren rapporterat om i omgångars omgångar. Dice fortsätter dock successivt arbetet med att försöka göra fansen så glada som möjligt genom att fixa sådant som var trasigt och lägga till det som saknades vid release. Nu har de däremot plockat bort något som var väldigt uppskattat och som faktiskt fungerade. Jag pratar förstås om Rush mode. Nu skall det dock sägas, till utvecklarens försvar att spelläget endast var temporärt och att de hela tiden varit öppna med det. Faktum är att det egentligen skulle ha stängts ner tidigare. Tråkigt nog har Rush mode varit en av få ljusglimtar i Battlefield 2042 och många är nu rejält upprörda över att det försvinner och hur man än vrider och vänder på det så är Rush en del av spelseriens historia, en mycket uppskattad sådan.

Dice har ännu inte svarat på kritiken och huruvida Rush mode är något som kommer att komma tillbaka eller ej. Kevin Johnson, Community Manager på EA har dock påpekat att det populära spelläget faktiskt inte är helt borta. Det finns kvar i Portal och Bad Company 2. Huruvida det uttalandet är en tröst eller ytterligare salt i såren lämnar jag åt andra att avgöra men svaren på Twitter tyder på att många inte är helt nöjda med den lösningen.

Tidigare i veckan gick EA:s Andy McNamara, med den kungliga jobbtiteln Global Director of Integrated Comms for Shooters & Star Wars ut och bad fans att lugna ner sig och ha tålamod. Att man måste ha förståelse för att det tar tid att göra allt som efterfrågas och att teamet behöver en paus då och då. "Love you guys but these expectations are brutal. The things you want take time to scope, design, and execute," sa han då på Twitter. Av någon anledning plockade han senare bort tweeten och följde upp med ett nytt meddelande där han bad om ursäkt och menade på att hans tidigare uttalande inte var tydligt.

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...

0
Battlefield-veteran grundar ny studio

Battlefield-veteran grundar ny studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Gustavsson, ibland även kallad Mr Battlefield då han varit hos Dice och utvecklat spel i serien i 22 år, låter nu avslöja att han grundat en ny studio kallad TTK...



Loading next content