Svenska
Gamereactor
nyheter
Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx ryktas komma till Playstation VR 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Drygt två år har gått sedan Valve återigen visade var skåpet ska stå, eller snarare kanske vad skåpet kan vara. Med Half-Life: Alyx visade Valve vilken fantastisk potential VR-spel faktiskt har. Det enda kruxet var väl att det blev lite väl dyrt för många spelare om man skulle ha en dator och ett VR-headset med krut nog för att spela spelet med ordentliga inställningar.

Nu ryktas det om att spelet kan komma att släppas till PSVR2 vars specifikationer visades upp under CES-mässan nu i veckan och inte verkar lämna någon besviken. Att kunna spela spelet med PSVR2 och Playstation 5 drar ner prislappen rejält på hårdvaran som krävs för att få njuta av Half-Life: Alyx jämfört med vid releasen i mars 2020. Förhoppningsvis stämmer ryktet och ger fler spelare chansen att uppleva denna magiska titel som vi med glädje gav vårt högsta betyg i vår recension.

Källan till ryktet är Nick Baker, en av grundarna till XboxEra, som brukar ha kött på benen och som varit lite skvallrig på Twitter.

Half-Life: Alyx
Att få uppleva en headcrab flyga mot ditt ansikte i VR är en underbart avskyvärd upplevelse ingen bör missa.

Relaterade texter

4
Redaktionen Resonerar: Half-Life 3

Redaktionen Resonerar: Half-Life 3

ARTIKEL. Skrivet av Redaktionen

I slutet på Alyx fick vi reda på saker. Spännande saker. Och Valve har tydligen tre nya singleplayer-spel under utveckling. I denna artikel diskuterar redaktionen vad vi kan komma att få i framtiden, från spelserien som i omgångar omdefinierat spel som underhållningsform...

Bäst: Half-Life

Bäst: Half-Life

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Valves otursförföljde men samtidigt ytterst kapabla forskare Gordon Freeman har i omgångar skrivit om regelboken för hela actiongenren...



Loading next content