Svenska
Gamereactor
nyheter
AKTUELLT: CES 2022-täckning

HyperX presenterar sina produkter för våren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I juni förra året köpte teknikföretaget HP upp datortillbehörs-tillverkaren HyperX, och nu under CES 2022 vigde de nästan hälften av sin timmeslånga presskonferens till att presentera vårens utbud.

De var noga med att poängtera hur HyperX och HP framöver ska komplementera varandras produkter, och på så sätt visade HPs gaming-division upp tre nya stationära datorer och en 4K-monitor, medan HyperX fokuserade på diverse gaming-relaterade tillbehör.

HyperX presenterar sina produkter för våren

Som USA:s största tillverkare av gaming-headsets ämnar HyperX täcka upp för hela spelmarknadens intressen. Flaggskeppsprodukten är HyperX Cloud Alpha Wireless Headset, vilket släpps i februari till ett pris av ca 200 dollar. De har en batteritid på runt 300 timmar på en enda laddning, är DTS Headphone:X-certifierade och huserar ett par 50 mm drivers med en lättare design för att kompnesera upp för den ökade vikten som kommer med trådlösheten.

HyperX presenterar sina produkter för våren

HyperX Cloud II (släpps i mars till priset av 100 dollar) och Cloud Core Gaming Headset (januari, 70 dollar) fokuserar å andra sidan på 7.1 virtual surround och DTS Headphone:X 3D Audio. Samtliga tre headsets levereras med en avtagbar noise-cancelling mikrofon.

HyperX presenterar sina produkter för vårenHyperX presenterar sina produkter för våren

Därtill visade HyperX även upp sin Clutch Wireless Gaming Controller med släppdatum i mars för 50 dollar, vilken kan användas till både PC och smarttelefoner. Den trådlösa Pulsefire Haste-musen (februari, 80 dollar) vars batteritid håller i hundra timmar, dök upp som hastigast. Slutligen visade HyperX även upp tangentbordet Alloy Origins 65 Mechanical Gaming Keyboard (februari, 100 dollar).

HyperX presenterar sina produkter för vårenHyperX presenterar sina produkter för vårenHyperX presenterar sina produkter för våren


Loading next content