Svenska
Gamereactor
nyheter

Pewdiepie hävdar att Chris Hemsworth använder steroider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Felix Kjellberg, betydligt mer känd som Pewdiepie brukar inte backa från kontroversiella uttalanden, på gott och ont. Denna gång har han gett sig på temat muskelbyggande skådespelare och hur de ljuger om sin fysik. Han hävdar nämligen i ett klipp från sin egen YouTube-kanal att de använder steroider för att uppnå sina mål. I skottlinjen hamnar Chris Evans och Chris Hemsworth men även Kumail Nanjiani. En skådespelare som normalt sett inte har haft den kroppsbyggnaden tidigare medan Evans och Hemsworth åtminstone har varit rejält kralliga ett tag nu.

Men det är inte bara deras, enligt Pewdies egna tycke alltför snabba muskelbyggande som får sig en känga här utan också hur de påverkar sina följare att försöka ta efter, följa deras träningsrutiner. Han hävdar att det är för det första skulle bli svindyrt för "vanligt folk" men också att det är rent hyckleri då de själva inte gör alla de där övningarna de påstår, utan i stället använder steroider för att bli stora. Han kallar det "lame" att inflytelserika personer som Hemsworth och andra hävdar att de har byggt sina muskler genom hårt arbete när de i själva verket har fått dem på ett helt annat sätt.

Pewdiepie hävdar att Chris Hemsworth använder steroider
Det gick fort att gå från geek till grov enligt PewDiePie. Kanske lite väl fort?

Kumail Nanjiani, tidigare mest känd som Dinesh i HBO:s succéserie Silicon Valley får sedan ta emot rejält med kritik då han i rollen som Kingo i Eternals plötsligt gått från geek till grov på väldigt kort tid. Felix påstår att alla som lyckas bygga den typen av fysik på bara ett år är en uppenbar "giveaway". Det tar enligt honom mycket längre tid än så.

Vilka konkreta bevis plockar han fram då, för att slå hål på skådespelarnas påstående om att de jobbat hårt för sina superhjältekroppar? Inga. Det är enbart påståenden, rakt av. Majoriteten av kommentarerna håller dock med och tycker att han har helt rätt i sitt påstående medan mer elaka tungor påstår att det är på grund av streamerns egna strävan att bygga muskler som han nu går ut och vevar vilt om att det inte kan gå så fort. Hur det än ligger till så låter han också meddela att han inte nödvändigtvis är arg på skådespelarna som i slutändan egentligen bara ger publiken det de vill ha.

Pewdiepie hävdar att Chris Hemsworth använder steroider
Felix "Pewdiepie" Kjellberg ifrågasätter hela superhjälte-industrins lögner om kroppsbyggande skådepelare. Har han rätt?


Loading next content