Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 har över 90 banor och 420 bilar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utvecklaren Polyphony Digital har sagt att Gran Turismo 7 är deras största projekt hittills. Det beror inte bara på att de utvecklar för Playstation 5 för första gången, utan också på att de fyller det med massor av innehåll.

Till exempel framgår det av en ny marknadsföringsbroschyr, som VGC har fått tag på, att det finns över 90 olika banor i spelet som alla har realistiska vädermodeller och "realistic sceney".

Dessutom innehåller Gran Turismo 7 drygt 420 bilmodeller, som alla har "the highest quality ever". Över 300 bilar är från 2011 och framåt, men det finns också många historiska fordon, inklusive ikoniska kärror från Japans 80- och 90-tal.

Det finns ett enormt garage där varje spelare kan lagra över 1000 bilar, och totalt finns det mer än 60 olika bilmärken representerade.

HQ
Gran Turismo 7

Relaterade texter

Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Polphony Digitals ambitiösa bilsamlarsimulator och dess initiala mikrotransaktioner har nu förbättrats och balanserats vilket innebär att spelet är klart köpvärt...

0
Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Sony-ägda Polyhony Digital och den italienska smyckesjätten Bulgari har utannonserat ett samarbete som resulterat i Gran Turismo-dressade specielversioner av Bulgaris...



Loading next content