Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Trek: Resurgence

Star Trek: Resurgence släpps under 2022 ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dramatic Labs är en helt ny studio, startad av Kevin Bruner, medgrundare till Telltale Studios och också enligt vissa en stor anledning till den numera nedlagda studions totala haveri. Med sig har han sina tidigare utvecklare från The Walking Dead-serien, Batman och Game of Thrones. De har nu utannonserat sitt första stora projekt och det är föga överraskande ett storydrivet äventyrsspel baserat på en framgångsrik franchise, nämligen Star Trek.

Star Trek: Resurgence utspelar sig efter The Next Generation och här styr man två olika karaktärer ombord på rymdfärjan U.S.S. RESOLUTE, med uppdraget att förhindra ett intergalaktiskt krig. Precis som i tidigare Telltale-titlar så drivs storyn framåt genom olika dialogval som påverkar berättelsen och karaktärernas öden och enligt trailern som nyligen visades upp på The Game Awards verkar det inte vara särskilt mycket stridande eller kamp utan mer fokus på de olika valen man gör i spelet som i slutändan påverkar utgången av berättelsen.

Bruner och hans nygamla team är själva Trekkies och ser det som en stor ära att nu själva få möjligheten att leverera en upplevelse till en publik som likt de själva brinner för Gene Roddenberrys fiktiva universum. Att skapa något helt nytt av det massiva material som ligger till grund för kultserien. To boldly go where no man has gone before.

Se trailern här! Star Trek: Resurgence

Star Trek: Resurgence

Relaterade texter

2
Star Trek: ResurgenceScore

Star Trek: Resurgence

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Ombord på U.S.S Resolute har Niclas försökt mäkla fred mellan ett gäng utomjordingar i det senaste kapitlet i Star Trek-sagan...

0
Star Trek: Resurgence släpps under 2022 ?

Star Trek: Resurgence släpps under 2022 ?

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

Dramatic Labs är en helt ny studio, startad av Kevin Bruner, medgrundare till Telltale Studios och också enligt vissa en stor anledning till den numera nedlagda studions...



Loading next content