Svenska
Gamereactor
nyheter

Colin Farrell fortsätter spela Pingvinen i spinoff-serie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I mars kommer ännu en version av Läderlappen göra debut på vita duken, då Robert Pattinson tar på sig den ikoniska dräkten i den till synes lite råare The Batman, en film som kommer visa en mörkare sida av Gotham.

Inför premiären den 4 mars 2022 har det redan släppts flera trailers som ger en inblick i denna mörka värld, där vi också fått se korta teasers för skurkarna som Batman slåss emot. En av dem är Penguin, som kommer porträtteras av Colin Farrell. Eftersom det fortfarande är fyra månader kvar till premiären, vet vi inte exakt vilken roll han kommer spela i The Batman, men via Variety avslöjas nu att detta inte kommer vara sista gången vi får se Penguin. Detta eftersom Farrell har skrivit på ett avtal om att spela huvudrollen i och även producera en spinoff-serie som kretsar kring den ikoniska skurken.

Den kommer såklart visas på HBO Max och The Batman-regissören Matt Reeves är aktuell som producent. Den senaste trailern för The Batman hittar du nedan. Kort sagt verkar det vara otroligt mycket roligt för DC-fans på gång

HQ
Colin Farrell fortsätter spela Pingvinen i spinoff-serie


Loading next content