Svenska
Gamereactor
nyheter
Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Sony låter dig inte längre köpa Uncharted 4 separat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Samlingen Uncharted: Legacy of Thieves Collection ska lanseras i början på nästa år, och i denna utgåva kommer vi få både Uncharted 4: A Thief's End och Uncharted: The Lost Legacy till Playstation 5-formatet. Spelet kostar idag 529 kronor att förhandsbeställa, och det ska därtill finnas en möjlighet att betala runt 10 dollar (runt hundralappen) för att uppgradera sina PS4-versioner till att fungera på Playstation 5. Det är dock här kruxet kommer in i bilden. Sony har nämligen tagit bort möjligheten att köpa både Uncharted 4: A Thief's End och avstickaren Uncharted: The Lost Legacy separat på deras Playstation Store, och det enda sättet att införskaffa något av spelen digitalt numera är att förhandsbeställa ovannämnda samling, alternativt införskaffa PS4-samlingen Uncharted 4: A Thief's End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle som kostar 419 kronor. Vill du köpa något av spelen separat - synd för dig.

Det går visserligen fortfarande att komma över Uncharted 4 enskilt, i alla fall om du är ägaren av en Playstation 5-konsol samt har en giltig Playstation Plus-prenumeration. Äventyret i fråga ingår nämligen i Playstation Plus Collection, som är exklusiv till PS5-användare, men denna upplaga kan du dock inte uppgradera när nyversionerna är på plats. Lätt att förstå, eller hur?

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Tack, Pushsquare

Relaterade texter

Uncharted: Legacy of Thieves CollectionScore

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Nathan Drake flåsar, flämtar, stönar, pangar bullet sponge-fiender för brinnande livet och gnabbas med sin äldre bror, igen. Nu i 120 FPS. Petter har betygsatt Legacy of Thieves Collection...



Loading next content