Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock 4

Rykte: Bioshock 4 utspelar sig under Kalla kriget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det har kommit nya rykten om nästa inträde i Bioshock-serien. Spelet ryktas gå under namnet Bioshock Isolation och utspela sig i en isolerad stad. Ny information från Eurogamer tyder på att det även ska ta plats under under 1960-talet. Staden kommer att ligga i Antarktis och heta Borealis.

HQ

Projektet går under kodnamnet Parkside och flera av utvecklarna bakom de tidigare spelen jobbar på projektet. Designern bakom det första Bioshock och Infinite Jonathan Pelling jobbar på detta som designdirektör. Vi hittar även andra namn som Hoagy de la Plante som var delaktig inom flera discipliner i det första spelet. Konstdirektören Scott Sinclair jobbar också på projektet och ansvarar över konstriktningen och den estetiska designen. Han har också precis som Jonathan jobbat med det äldre titlarna. Studion vet att det kommer att jämföras med de äldre spelen i serien och därför har de fått mycket frihet att göra det rätt. Lanseringsdatum är ännu okänt.

Bioshock 4

Relaterade texter

3
Bioshock 4 tycks använda Unreal Engine 5

Bioshock 4 tycks använda Unreal Engine 5

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Epics grafikverktyg Unreal Engine 5 har redan från start sett lovande ut i offentliga teknikdemonstrationer och vissa utvecklare har redan bekräftat att de använder den...



Loading next content