Svenska
Gamereactor
nyheter
The Ascent

The Ascent verkar vara på väg till Playstation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I oktober besvarade The Ascent-utvecklarna en fråga från en spelare som ville veta om rollspelet även skulle komma till Playstation 5, förutom de redan släppta PC- och Xbox-versionerna. När de svarade såhär på detta, kändes det uppenbart att det bara var en tidsfråga:

"While we don't have anything to announce right now, we want you to know we hear you and the team are aware of the demand for a PS5 version. Keep an eye right here on our Twitter for updates!"

Det är ett långt sätt att säga att det kommer att komma så småningom, kort och gott. Och nu verkar det vara nära eftersom Gematsu noterar att spelet åldersbestämts till Playstation 4 och 5 i Taiwan. Eftersom utvecklaren Neon Giant och utgivaren Curve Digital garanterat inte åldersbestämmer spel som inte är på väg för skojs skull, eftersom certifieringen inte är gratis, kan vi vara ganska säkra på att The Ascent alltså är på väg till Playstation.

Förhoppningsvis kan vi se fram emot ett utannonserande snart. Surfa över till vår recension för att se vad vi tyckte om PC- och Xbox-versionerna.

The Ascent

Relaterade texter

1
The AscentScore

The Ascent

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Niclas har satt tänderna i Neon Giants cyberpunkäventyr och han är till stor del imponerad av svenskarnas första spel...

0
The Ascent släpps till Playstation i mars

The Ascent släpps till Playstation i mars

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Redan i december blev det inofficiellt avslöjat att tidigare PC- och Xbox-exklusiva The Ascent var på väg till Playstation-konsolerna. Nu, två och en halv månad senare...



Loading next content