Svenska
Gamereactor
nyheter
Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Ingen multiplayer i Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har fortfarande inget spikat datum för lanseringen av Uncharted: Legacy of Thieves Collection, som kommer till PC och Playstation 5 nästa år. Även om Nathan Drakes äventyr förmodligen är det som folk ser fram emot mest, är det nog även ganska många som skulle vilja återvända till flerspelarläget från Uncharted 4.

Men tyvärr verkar detta inte vara möjligt, att döma utifrån ESRB-åldersmärkningen som avslöjar att det inte har några flerspelarfunktioner online. Samlingen innehåller remasterade versioner av både Uncharted 4: A Thief's End och Uncharted: The Lost Legacy, och det är värt att komma ihåg att Uncharted: The Nathan Drake Collection inte heller hade multiplayer när det släpptes 2015.

Än så länge har vi inte fått något officiellt besked om detta från Sony, och chansen finns att det läggs till senare i en uppdatering. Detta skulle dock kräva en ny klassificering, så det är inte särskilt troligt.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Tack VGC

Relaterade texter

Uncharted: Legacy of Thieves CollectionScore

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Nathan Drake flåsar, flämtar, stönar, pangar bullet sponge-fiender för brinnande livet och gnabbas med sin äldre bror, igen. Nu i 120 FPS. Petter har betygsatt Legacy of Thieves Collection...



Loading next content