Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042-chef lämnar Dice

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår kunde vi berätta om Dice planer på uppdateringar av Battlefield 2042 för resten av året, något som tycks behövas att döma utifrån den kritiserade lanseringen. Även om gårdagskvällens nyhet om spelet inte har något med sistnämnda att göra, misstänker vi ändå att det kan komma att oroa fansen.

Tom Henderson från VGC avslöjar nämligen att Fawzi Mesmar, som bara varit head of design hos Dice i två år, lämnar den svenska utvecklaren på fredag. Hendersons källor avslöjar dock att detta planerades långt före lanseringen, så vi pratar inte om en uppsägning på grund av den struliga starten för Battlefield 2042.

Mesmar påstår sig istället ha fått ett erbjudande från ett annat företag han helt enkelt inte kunde tacka nej till. Vi vet inte om den tidigare King-chefen kommer återvända till mobilspel eller om det blir något annat.

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...

0
Battlefield-veteran grundar ny studio

Battlefield-veteran grundar ny studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Gustavsson, ibland även kallad Mr Battlefield då han varit hos Dice och utvecklat spel i serien i 22 år, låter nu avslöja att han grundat en ny studio kallad TTK...



Loading next content