Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Spela Halo Multiplayer och vinn grymma priser på över 40 000 kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gamereactor har nu inlett ett samarbete med Microsoft och Razer för att tillsammans bjuda på en rolig turnering med riktigt saftiga priser för dig och ditt Fire Team i Halo Infinite Multiplayer (som är gratis att spela).

Du ska slå dig ihop med tre vänner för att tillsammans tävla i CTF på Bazaar, klättra i turneringen och förhoppningsvis delta i finalen den 19 december där vinnarna belönas med en massiv hög Razer-utrustning av toppklass samt den begränsade upplagan av Halo Infinite Xbox Elite Controller. Dessutom finns Razer-priser att vinna även för de som inte tog hem förstapriset.

Registreringarna börjar idag på vår dedikerade turneringssida!

Vi börjar spela den 9 december där vårt LobbyReactor-system gör att du kan komma överens med din motståndare och spela när ni vill på de utvalda matchdagarna.

Turneringen är enkel eliminering med matcher varje ojämn dag från den 9 december tills de sista fyra lagen är kvar. Semifinaler och finaler hålls därefter i en livestream den 19 december.

Halo Infinite

Endast personer som bor i och är medborgare i Danmark, Finland, Norge och Sverige kan delta i turneringen.

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content