Svenska
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Gotham Knights-utvecklaren arbetar även på ett annat spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det råder ingen brist på stora kommande spel från Warner Bros, med Gotham Knights, Hogwarts Legacy, MultiVersus och Suicide Squad: Kill the Justice League i spetsen med premiär under 2022. Det första av dessa titlar, Gotham Knights, skulle ha släppts vid det här laget till PC, Playstation och Xbox - men blev så tyvärr försenat.

Nu verkar det som att utvecklaren Warner Bros. Games Montréal redan har påbörjat produktionen av ytterligare en titel. Detta avslöjades via LinkedIn av studions senior artist Mega Berry som skriver att hon har arbetat med Gotham Knights samt en titel som för närvarande är "Unannounced". Hon förklarar:

"Co-designed features, core gameplay pillars and co-founded the project with the Creative director in addition to our current responsibilities on Gotham Knights."

Studion rapporteras vara helt inriktade på DC, så en rimlig gissning på vad det är skulle vara Superman-äventyret som det ryktats om så länge, eller det nya Batman-spelet som det också talats om. Vi skulle också kunna tänka oss att DC och Warner skulle vilja släppa ett The Flash-spel med tanke på att han får en storfilm på biograferna i slutet av 2022.

Gotham Knights

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Gotham KnightsScore

Gotham Knights

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Batman är död och Gotham Citys gangsters firar. Det borde de inte ha gjort, för fyra unga talanger står redo att slutföra det Läderlappen påbörjade...

1
Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Även om Warner Bros inte sagt något om försäljningssiffrorna ännu, verkar det troligt att Gotham Knights sålt mycket sämre än företaget hoppats på. Kanske är det också...



Loading next content